Bomlift Haulotte Ha 12 Cj+

Bomliften Haulotte Ha 12 Cj +är en mångsidig och stark bomlift som drivs av en kraftfull batterimotor. Den är idealisk för arbetsplatser med begränsad framkomlighet och trånga utrymmen, och med sin exceptionella manövrerbarhet hjälper den dig att öka produktiviteten på din arbetsplats.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Kraftfull bomlift av kvalitet

Bomliften Haulotte Ha 12 Cj+ är en robust och kraftfull lift som hjälper dig att utföra jobbet på ett kvalitatvt och effektivt sätt på arbetsplatsen. Den har en plattformshöjd på 9,68 meter och en arbetshöjd på hela 11,68 meter upp i luften. I plattformskorgen är storleken 1,14×0,8 meter och klarar av att lyfta objekt eller operatörer upp till 230kg.

Det är en mångsidig och stark bomlift som drivs av en kraftfull batterimotor. Modellen Ha 12 Cj+ är självgående och är enkel att förflytta runt på arbetsplatsen.

Lättmanövrerad i trånga utrymmen

Haulotte Ha 12 Cj+ är idealisk att använda på en rad olika arbetsplatser som kräver framkomlighet på svårtillgängliga ställen eftersom den har en exceptionellt bra manövrerbarhet i trånga utrymmen så som taket ovanför en rulltrappa eller en telemast. Denna bomlift ger dig en exceptionell produktivitet med dess långa arbetscykler, och den har samma maxkapacitet på lyft och höjd både inomhus och utomhus.

För dess kapacitet är den relativt lätt att förflytta med dess transportbredd på 1,20 meter och en transportlängd på 4,20 meter. Vid nedfällt läge är det enkelt att föra in den i en lastbil eller genom vissa dörrar för arbete inomhus.

Den har en snäv svängradie med dess nollsvans, är väldigt enkel att manövrera, och hjälper dig att öka produktiviteten på din arbetsplats vare sig det är inomhus eller utomhus.

Ha 12 Cj+ hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så behöver en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter