Bomlift JLG 450 AJ

Bomliften JLG 450 AJ är en populär bomlift som är idealisk att använda sig utav för att utföra arbetet som krävs där det är begränsad framkomlighet och kräver en hög smidighet och produktivitet. Den är främst lämpad för utomhusarbeten med sin stora bom och den ger dig exceptionell upp och över framkomlighet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Bra svängradie & flexibilitet

Bomliften JLG 450 AJ är en riktigt populär lift som gör det möjligt för dig att arbeta säkert på höjder. Den ger en hög arbetshöjd på hela 15,7 meter och används ofta för att arbeta i trånga utrymmen där man måste röra sig smidigt på höjd för att kunna utföra arbetet på ett produktivt och säkert sätt.

Denna självgående bomlift drivs av en dieselmotor och är mest lämpad för arbete utomhus där det ställs höga krav på nåbarhet. Den har också en riktigt bra svängradie som ger dig flexibilitet när det krävs.

450 AJ – Överlägsen prestanda

450 AJ har en överlägsen prestanda med dess oscillerande axel och tack vare dess bomkonstruktion som är ledbar ger den en oerhört bra ”upp och över” räckvidd.

Den har en plattformshöjd på 13,7 meter med måtten 1,83×0,76 meter som gör det möjligt för operatörer att få med sig verktygen som krävs och samtidigt få plats att röra sig på samt klarar av att lyfta 230kg i korgen.

Med en totalvikt på 7 100kg, en transportlängd på 6,53 meter, transportbredd på 1,98 meter och en transporthöjd på 2,24 meter går det att förflytta den med de rätta medlen om så behövs.

450 AJ hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter