Bomlift JLG 460 SJ

Bomliften JLG 460 SJ är en tuff och lättmanövrerad bomlift som är idealisk att använda sig utav på arbetsplatser som kräver hög produktivitet och prestanda. Den är främst lämpad för utomhusarbeten med sin stora bom och den ger dig exceptionell framkomlighet samt har en bra svängradie med stor flexibilitet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Tuff och lättmanövrerad bomlift

Bomliften JLG 460 SJ är en tuff, grov och lättmanövrerad bomlift som har en stor kapacitet och är idealisk för arbetsplatser som kräver en maskin med bra framkomlighet i ojämn terräng. Med dess höga arbetshöjd på hela 16 meter upp i luften används den ofta för att arbeta i utrymmen som kräver framkomlighet i både ojämn terräng och på hög höjd.

Denna självgående bomlift drivs av en kraftfull dieselmotor och är mest lämpad för arbete utomhus där det ställs höga krav på nåbarhet. Den har också en bra svängradie som ger dig flexibilitet när det krävs.

Överlägsen prestanda

460 SJ har en överlägsen prestanda med dess oscillerande axel och med dess bom ger den en oerhört bra räckvidd upp och över hinder.

Den har en plattformshöjd på 14,02 meter med måtten 2,44×0,91 meter som gör det möjligt för operatörer att få med sig verktygen som krävs och samtidigt få plats att röra sig på samt klarar av att lyfta 230kg i korgen.

Med en totalvikt på 7 850kg, en transportlängd på 8,84 meter, transportbredd på 2,34 meter och en transporthöjd på 2,39 meter går det att förflytta den med de rätta medlen om så behövs.

460 SJ hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter