Bomlift JLG 860 SJ

Bomliften JLG 860 är en robust självgående bomlift som är idealisk att använda sig utav för att utföra arbetet som krävs där det är ojämn och tuff terräng. Den är främst lämpad för utomhusarbeten som kräver en hög arbetshöjd och flexibilitet kombinerat med en exceptionell pålitlighet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Robust bomlift för utomhusbruk

Bomliften JLG 860 SJ är en stor, robust och självgående bomlift som hjälper dig att utföra arbetet som krävs för din arbetsplats. Med sin långa bom är det enkelt att manövrera den upp och över hinder på hög höjd. Den drivs av en kraftfull dieselmotor och har en fyrhjulsdrift som möjliggör framkomlighet även i tuff och ojämn terräng vilket lämpar bomliften JLG 860 SJ för många arbetsplatser utomhus.

JLG 860 SJ har allt du behöver för att kunna utföra arbetet med högsta möjliga produktivitet. Denna bomlift har en plattformshöjd på hela 26,21 meter, en arbetshöjd på hela 28,22 meter och en arbetsradie på 22,86 meter. Den har en plattform med måtten 1,22×0,66 meter för att operatören skall kunna ha med sig alla verktyg som krävs och samtidigt kunna få plats för att utföra sitt arbete. Med sin jibbarm gör den det även möjligt att justera arbetshöjden utan att behöva flytta hela den teleskopiska bommen.

Flexibilitet, säkerhet & manövrerbarhet

Denna dieseldrivna bomlift väger 16 490kg och har en maxbelastning på 230kg i korgen. Den har en transporthöjd på 3,02 meter, en transportbredd på 2,49 meter och en transportlängd på 12,19 meter vilket möjliggör en förflyttning om man har de rätta medlen.

Bomliften JLG 860 SJ är lämpad för många utomhusjobb som kräver flexibilitet, säkerhet, manövrerbarhet och produktivitet.

JLG 860 SJ hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter