Bomlift Nifty HR12

Bomliften Nifty HR12 är en stark bomlift som är speciellt framtagen för att kunna erbjuda maximal prestanda och räckvidd i förhållande till dess storlek. Den är idealisk för många arbetsplatser som kräver framkomlighet i trånga utrymmen och är enkel att hitta användningsområden för.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Maximal räckvidd kombinerat med prestanda

Bomliften Nifty HR12 är en bomlift som är byggd särskilt för att kunna erbjuda dig en maximal räckvidd kombinerat med prestanda. Den är utrustad med en teleskopisk bom som bidrar till ökad precision och manövrerbarhet. Likt vår andra lift från Nifty klarar den av maxbelastningen på 200kg vid full räckvidd vilket möjliggör det för 2 personer samt verktyg att kunna arbeta effektivt och säkert och samtidigt kunna nå trånga utrymmen.

Nifty HR12 är idealisk för en rad olika arbetsplatser och är enkel att få stor användning av. Den drivs av en kraftfull batterimotor med lång arbetscykel för att slippa avbryta arbetet för uppladdning. Dess teleskopiska bom tillåter dig att nå upp och över hinder både över väggar och tak. Den har dessutom en imponerande räckvidd för sin mindre storlek. HR12 är utrustad med en rymlig plattform på 1,10×0,65 meter för operatörerna att arbeta på, och den har en bra arbetshöjd på hela 12,2 meter, en arbetsradie på 6,1 meter och en plattformshöjd på 1,2 meter upp i luften.

Enkel att transportera

Den är enkel att transportera med sin mindre storlek. Den väger 3 500kg och kommer enkelt in genom dörrar eller kan enkelt lastas på lastbilar med sin transportlängd på 4,1 meter, sin transportbredd på 1,5 m, och sin transporthöjd på 1,9 meter.

HR12 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter