Pelarlift Sky Jack SJ 16

Pelarliften Sky Jack SJ16 är en kompakt Pelarlift med en stor arbetsyta i förhållande till sin storlek. Den är idealisk för ytbegränsat inomhusbruk med sina avtrycksfria däck. Sky Jack SJ16 hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen med sin exceptionella precision, komfort och enkla manövrering.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Smidig kontroll och hög precision

Pelarliften Sky Jack SJ16 är en lift med många användningsområden. Den drivs av en kraftfull batterimotor och har en kombination av exakt och smidig kontroll och hög precision. Med sin låga vikt, lättmanövrering och små mått är det en idealisk lift för inomhusbruk med trånga utrymmen så som gallerior, kontor och varuhus.

Tack vare sin precision och kontroll är den enkel att manövrera den intuitivt i små utrymmen med enkelhet. På grund av dess design ger den en hög stabilitet i korgen vid uppfällt läge för operatören.

Enkel transportering

Pelarliften Sky Jack SJ16 har en hög räckvidd i förhållande till dess vikt och storlek. Den har en arbetshöjd på hela 6,7 meter och en plattformshöjd på 4,87 meter upp i luften. Transportering sker med enkelhet då den har en transportlängd på 1,37 meter, en transportlängd på 0,76 meter och en otroligt låg transporthöjd på endast 0,51 meter. Dessutom väger den endast 966kg vilket möjliggör lastning på ett brett utbud av fordon.

På grund av dess mindre storlek  kommer pelarliften Sky Jack SJ166 även igenom de flesta vanliga dörröppningar.

SJ16 hjälper dig att få jobbet gjort!

Om du behöver en inomhuslift som är enkel att manövrera, har en lång arbetscykel och är idealisk för logistik och distribution eller underhåll och restaurering är pelarliften Haulotte Star 8 S en lift du bör titta på.

Andra sökte även efter