Saxlift Genie 3390 RT

Saxliften Genie 3390 RT är en tuff, grov och konstuktionsorienterad saxlift som har en stor kapacitet och är samtidigt väldigt smidig på arbetsplatsen. En produktivitetsorienterad lift med många användningsområden som hjälper dig att få arbetet gjort.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Stor maxkapacitet

Saxliften Genie 3390 RT är en tuff, grov och konstruktionsorienterad saxlift som trots sin stora kapacitet väldigt smidig. Den har en maxlast på 680 kg och är godkänd att bära 7 personer på en och samma gång. Den har en arbetshöjd på hela 11,94 meter och med en stor utskjutbar plattform har operatören hela 7,38 meter att röra sig på för att öka effektiviteten och utföra sitt arbete på.

Genie 3390 RT erbjuder en robust konstruktionsorienterad fyrhjulsdrift med en positiv dragstyrning. Detta gör den idealisk att använda för att öka produktiviteten i smala terrängapplikationer. Den kan köras i upp till 50% lutning i nedfällt läge med sina 8hk Deutz diesel, har en fyrhjulsdrift och en aktiv oscillerande axel som standard, och automatiskt levelerande stödben vilket gör att du helt enkelt kan hålla in knappen för stödbenen så ställer liften automatiskt in sig i våg.

Byggd för hårda tag

Saxliften Genie 3390 RT går att förflytta sig i fullt uppfällt läge som möjliggör en enkel förflyttning som sparar både tid och underlättar för dig på arbetsplatsen. Den har ett proportionellt sänk vilket gör det möjligt för en smidig sänkning utan massa ryckningar i liften.

Genie 3390 RT är byggd för uthyrningsindustrin och för att klara av hårda arbetsförhållanden. Den är utformad för att klara av tuffa tag på frekvent användning under olika arbetsplatsförhållanden.

Saxliften Genie 3390 RT är alltså en idealisk lift för jobb som kräver större kapacitet för fler arbetare, material och verktyg. För ytterligare arbetsytor kommer alla RT-modeller som standard med ett utdragbart förlängningsdäck med flera positioner på plattformens framsida.

Andra sökte även efter