Saxlift Genie 4390 RT

Saxliften Genie 4390 RT är en tuff och konstruktionsorienterad lift som drivs av en kraftfull dieselmotor med positiv dragkraft. Den är idealisk för utomhusbruk och med sin rejäla plattform som tar upp till 7 personer hjälper den dig att öka produktiviteten till max vid arbete på höjd.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Ökar produktiviteten

Saxliften Genie 4390 RT är en tuff, grov och konstruktionsorienterad lift i dieselsegmentet och har en maxhöjd på hela 14,75 meter med en arbetshöjd på 15,11 meter. Den har en positiv dragkraft vilket är perfekt för att öka produktiviteten på krävande arbetsplatser. Saxliftsfordonet har en rejäl utskjutbar arbetsplattform som är godkänd för att bära upp till 7 personer på en och samma gång för att kunna utnyttja maximal effektivitet från plattformen. Den är dessutom fullt körbar med upphöjd saxlift och maxantalet 7 personer på plattformen som är utrustad med strömmatning.

Genie 4390 RT har en konkurrenskraftig lyfthastighet på 45 sekunder och stora plattformar maximerar effektiviteten med hanteringen och kapaciteten för att komma till arbetsplatsen och slutföra arbetet snabbare. Den har en rejäl motor från Deutz, fyrhjulsdrift med antispinn som gör det enkelt att på ett effektivare sätt kunna åka igenom ojämna eller ojämna terrängmiljöer, ett robust saxbord från välkända Terex Genie, och skumfyllda däck som gör dem punkteringsfria.

Stor plattform

Den har utskjutbara plattformar med totallängd 6,75 meter, automatisk självniliering med 4 stycken hydrauliska stödben vilket gör att Genie 4390 RT alltid står i horisontellt läge för bästa möjliga stabilitet. Den har en aktiv oscillerande axel och kan köras med full kapacitet även med saxliften på maxhöjd som nås på 45 sekunder utan att stödbenen ansätts.

4390 RT hjälper dig att få jobbet gjort!

Detta gör saxliften Genie 4390 RT till en idealisk lift för utomhusbruk för dig som vill ha högsta möjliga effektivitet på arbetsplatsen, stort utrymme och har ett jobb som kräver större kapacitet för fler arbetare, verktyg och material.

Andra sökte även efter