Saxlift Genie 5390 RT

Saxliften Genie 5390 RT är en tuff, grov och konstruktionsorienterad saxlift som har en stor kapacitet och är samtidigt väldigt smidig på arbetsplatsen. Det är en produktivitetsorienterad lift med många användningsområden som hjälper dig att få arbetet gjort med dess lyfthastighet och manövrerbarhet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Fyrhjulsdrift med positiv dragkraft

Saxliften Genie 5390 RT är en tuff, konstruktionsorienterad fyrhjulsdriven maskin med positiv dragkraft och är perfekt för att öka produktiviteten på krävande utomhusarbetsplatser. Konkurrenskraftig lyfthastighet och stora plattformar maximerar effektiviteten med hanteringen och kapaciteten för att komma till arbetsplatsen och slutföra arbetet snabbare.

Hastighet och dragkraften i denna saxlift gör att du på ett effektivt sätt kan klara av att åka genom ojämna eller jämna terrängmiljöer. Den är utrustad med fyrhjulsdrift och en positiv dragkraft. Den klarar dessutom körning i upp till 40% sluttningar.

Saxlift för uthyrningsindustrin

Genies RT -modeller är byggda för uthyrningsindustrin och konstruerade för att hålla i alla förhållanden. De är utformade för att klara tuffa krav på frekvent användning under olika arbetsplatsförhållanden.

Genie 5390 RT är idealisk för jobb som kräver större kapacitet för fler arbetare, material och verktyg. För ytterligare arbetsytor kommer alla RT-modeller som standard med ett utdragbart förlängningsdäck med flera positioner på plattformens framsida. Ett bakre utskjutbart förlängningsdäck kan läggas till på modellerna GS -3384 och uppåt. Dessutom tillåter ström till plattformen arbetare att använda elektriskt drivna verktyg.

5390 RT hjälper dig att få jobbet gjort!

Detta gör saxliften Genie 5390 RT till en idealisk lift för utomhusbruk för dig som vill ha högsta möjliga effektivitet på arbetsplatsen, stort utrymme och har ett jobb som kräver större kapacitet för fler arbetare, verktyg och material.

Andra sökte även efter