Saxlift Haulotte Compact 10

Saxliften Haulotte Compact 10 är en stark lift med flera användningsområden och är idealisk för många arbetsplatser inomhus. Den är helt eldriven med en kraftfull batterimotor med exceptionell pålitlighet som hjälper dig att utföra arbetet som krävs.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Elektrisk saxlift av kvalitet

Saxliften Haulotte compact 10 är en elektrisk lift som hjälper dig att utföra jobbet inomhus. Den har en plattformshöjd på 8,14 meter och en arbetshöjd på 10,14 meter upp i luften. Den har en rymlig plattform med måtten 2,3×1,2 meter så att operatören som utför jobbet skall få bra med plats för sig själv och sina verktyg.

Haulotte Compact är en kompakt saxlift som tillhör det mindre segmentet i kategorin saxliftar. Den kommer med en utskjutbar plattform på 0,92 meter för ytterligare rymlighet, och trots dess vikt på 2150kg klarar den av en maxbelastning på hela 300kg och 2 personer i korgen. Denna saxlift ger dig en exceptionell produktivitet med dess långa arbetscykler.

Idealisk för arbete på plant underlag

Haulotte Compact 10 är utrustad med helt avtrycksfria däck och är dessutom fullt körbar med saxliften på maxhöjd. Den är både robust, pålitlig och enkel att serva och är en idealisk lift för dig som behöver utföra jobbet på höjd där det är plant och slätt underlag, både inomhus och utomhus.

Om du behöver en saxlift för att kunna utföra jobbet på plan mark är Haulotte Compact 10 N en av de liftarna som du bör titta på.

Compact 10 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter