Saxlift JLG 4069 LE

Saxliften JLG 4060 LE är en pålitlig lift som kombinerar smidighet och produktivitet. Den är lätt att hitta många användningsområden för och med dess långa arbetscykel, stora pålitlighet och avtrycksfria däck är den avsedd för inomhusbruk där precision och flexibilitet värderas.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Idealisk för trånga utrymmen

Saxliften JLG 4069 LE är en riktigt populär lift som gör det möjligt för dig att arbeta säkert på höjder. Den ger en bra arbetshöjd på hela 14,2 meter och används vanligtvis för att arbeta i trånga utrymmen där man måste röra sig smidigt på höjd för att kunna utföra arbetet på ett produktivt och säkert sätt.

Denna saxlift drivs av en kraftfull batterimotor som är tyst i förhållande till andra liftar och är idealisk att använda vid inomhusarbeten som kräver noll utsläpp. Den har också en bra svängradie som ger dig flexibilitet när det krävs.

Kraftfull batterimotor med lång arbetscykel

Den har en överlägsen prestanda med dess oscillerande axel och automatiska dragreglering (ATC) som standard. Det är en högeffektiv saxlift som har en lång arbetscykel med ett starkt batteri som gör det möjligt för operatörer att använda den hela dagen och utföra sina arbetsuppgifter utan att avbryta för uppladdning.

Den har ett plattformsmått på rymliga 2,92/3,93×1,65 meter som gör det enkelt att ha med sig alla verktyg som krävs och fortfarande få bra med plats över att röra sig på. Den klarar även att lyfta 360kg i korgen. Utöver detta har den en utskjutbar plattform på 0,9 meter för ytterliga utrymme.

Med en totalvikt på 5 216kg, en transportlängd på 3,1 meter, transportbredd på 1,75 meter och en transporthöjd på 2,8 meter är den relativt enkel att förflytta om så behövs.

4069 LE hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter