Saxlift Sinoboom 4047E

Saxliften Sinoboom 4047e är en stark och pålitlig lift med många olika funktioner som hjälper dig att utföra arbetet säkert. Den drivs helt av el och med sina avtrycksfria däck är den lämpad för inomhusbruk.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Bra arbetshöjd

Sinoboom 4047e är en populär lift med stor pålitlighet i alla lägen. Med sin plattformshöjd på 11,9 meter ger den en bra arbetshöjd på 13,9 meter och används vanligtvis för att arbete säkert på höjd i mindre utrymmen inomhus. Denna saxlift drivs av en kraftfull underhållsfri batterimotor med lång arbetscykel för att slippa avbryta arbetet för uppladdning.

Saxliften Sinoboom 4047e är godkänd att bära upp till 2 personer i korgen samtidigt med en maxlast på 320kg. Dessutom är saxliften fullt körbar vid maxhöjd för att maximera dess produktivitet. Den har en stor användarvänlighet med sin proportionella styrning, inbyggda feldiagnotiseringssystem och med sina små mått. Plattformen har måtten 2,30×1,15 meter med ytterligare 0,9 meters utskjutbar plattform och kan därmed enkelt bära operatörerna samt alla verktyg som behövs för att utföra arbetet.

Enkel förflyttning

Transportering sker med enkelhet med dess plattformslängd på 2,45 meter, transportbredd på 1,17 meter och sin transporthöjd på 1,98 meter (räckena nedfällda).

Från lägsta läget tar det 63-68 sekunder att lyfta plattformen till maxhöjd, och detta görs med enkelhet från korgen operatören står i. Denna saxlift väger 3 210kg och klarar av att ta sig igenom de flesta dörrarna med sina små mått.

Om du behöver en pålitlig saxlift som hjälper dig att utföra arbetet på höjd med säkerhet i fokus är Sinoboom 4047e ett bra alternativ.

4047E hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter