Saxlift Sky Jack 3226

Saxliften Sky Jack 3229 är en kompakt saxlift med en riktigt stor arbetsyta i förhållande till sin storlek. Den är idealisk för inomhusbruk med sina avtrycksfria däck men klarar lika väl av arbete utomhus där det är plant och slätt underlag. Sky Jack 3229 hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen med sin exceptionella precision och enkla manövrering.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Kompakt saxlift med stor kapacitet

Saxliften Sky Jack 3229 är en populär och kompakt saxlift med stor arbetsyta och bra höjd trots sin mindre storlek. Den har en stor kapacitet och är samtidigt väldigt smidig att förflytta och använda sig utav på arbetsplatsen, och med dess produktivitetsorienterade design har den många arbetsområden som hjälper dig att få arbetet gjort med lätt manövrering och kvalitet.

Den är utrustad en kraftfull batterimotor med en lång arbetscykel för att du skall slippa avbryta arbetet för laddning samt helt avtrycksfria däck som gör den lämpad för arbete inomhus eller utomhus där det är plant och slätt underlag.

Stor plattform

Sky Jack 3226 har en rejäl plattform på hela 3,04×0,71 meter med en utskjutbar plattform på 0,91 meter som gör det möjligt att arbeta över ett brett område uppe i luften där operatören arbetar. Den har en arbetshöjd på 9,75 meter och en plattformshöjd på 7,92 meter med 227kg i maxlast för att kunna nå dit du behöver och få med dig alla verktyg som krävs för jobbet.

Denna elektriska saxlift är idealisk för att öka produktiviteten, och det är enkelt att hitta många användningsområden på olika arbetsplatser. Den har en transportlängd på 2,32 meter, en transportbredd på 0,81 meter och en transporthöjd på 1,14 meter vilket gör att den också klarar av att ta sig igenom vanliga dörrar. Förflyttning sker enkelt med dess små mått.

Sky Jack 3226 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter