Saxlift Snorkel 1930 E

Saxliften Snorkel 1930E är en pålitlig lift som kombinerar yteffektivitet och smidighet. Den är lätt att hitta många användningsområden för på grund av dess stora pålitlighet och långa arbetscykel. Med sina avstrycksfria däck är den avsedd för inomhusbruk.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Smidighet & pålitlighet

Saxliften Snorkel 1930E är en smidig och pålitlig lift med flera användningsområden och är idealisk för många arbetsplatser med plant och slätt underlag. Den är självgående och drivs av en kraftfull batterimotor med lång arbetscykel. 1930E har en exceptionell pålitlighet och manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Saxliften Snorkel 1930E är en batteridriven saxlift som är speciellt avsedd för arbeten inomhus som kräver en mindre lift men som fortfarande kan utföra arbetet som krävs med precision och pålitlighet. Liften är utrustad med helt avtrycksfria däck och en rymlig plattform med måtten 0,64 x 2,44 meter som är mycket i förhållande till dess mindre storlek, där får operatören med enkelhet plats med allt som behövs för att utföra arbetet. Plattformen kan nå 5,6 meter och har en arbetshöjd på 7,6 meter upp i luften.

Kompakt & smidig

Snorkel 1930E går att flytta med enkelhet på grund av sina små mått. Den har en transporthöjd på 2,17 meter, en transportlängd på 1,9 meter och en transportbredd på endast 0,76 meter. Med dessa mått klarar den även enkelt av att ta sig igenom de flesta vanliga dörröppningar.

1930E  hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter