Släpvagnslift Dexter 15 Z

Dexter 15Z är en teleskopisk skylift på släpvagnschassi av allra högsta kvalitet. Den har modern teknologi, starka och lätta bommar, enkla drivsystem och ett förstklassigt material som gör liften lätt och smidig med en stor arbetshöjd och räckvidd även vid trånga utrymmen.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Hydrauliska stödben

Den har en inbyggd hydraulisk hjuldrivning av typen Robson, fullt hydrauliska stödben och är försedd med en svängbar arbetskorg samt 360 grader liftrotation. Lyftanordningen drivs av en underhållsfri 230 VAC elmotor och kan levereras med en förbränningsmotordriven generator som tillval och kan användas med lyftanordningen och elverktyget även där nätström inte är tillgängligt. Den har dessutom ett tvåstegs styrsystem som ger mjuka rörelser och samtidigt bibehåller dess pålitlighet även vid en maximal last på 215kg och vid 13–15 meters arbetshöjd på liften. Med en vikt på 1500kg ger denna släpvagnslift Dexter 15Z en rättvis räckvidd i alla riktningar.

Dexter 15Z är gjord av höghållfast stål och är både lätt men robust i förhållande till dess lyfthöjd. Liften är utformad för ett krävande driftförhållande med ett särskilt syfte att behålla driftsäkerheten. Alla servicepunkter på kranen är lättillgängliga och alla fogar är utrustade med smörjnipplar för en enkel smörjning. De komponenter som är känsliga för skador är skyddade med skydd av metallkonstruktion.

Lättanvänd och effektiv släpvagnslift av högsta kvalitet

Teleskopliften erbjuder ett brett arbetsområde utan att lyfta. Det lastavkännande räckviddsystemet gör det möjligt att använda maximal säker räckvidd i sidled med respektive kroppsbelastning, och den standardiserade elektriskt roterande arbetsplattformen underlättar hela räckvidden till den tänka arbetsplatsen.

Allt detta gör släpvagnsliften Dexter 15Z till en otroligt lättanvänd och samtidigt effektiv teleskoplift på arbetsplatsen. Liftens lätthet och drivenhet gör det väldigt enkelt att förflytta från en arbetsplats till en annan på grund av dess standardhydrauliska drivenhet.

Om du behöver en släpvagnslift som är både pålitlig, effektiv och smidig att använda på arbetsplatsen är det Dexter 15Z som är liften för din arbetsplats.

Andra sökte även efter