Teleporterlift Genie GTH 4013 SX

Teleporterliften Genie GTH 4013 SX är en tuff, grov och stark lift med hög lyftkapacitet som hjälper dig att utföra tyngre jobb som kräver en rejäl maskin. Den har goda egenskaper och är enkel att hitta flera användningsområden för på många arbetsplatser.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

En rejäl maskin med stark motor

Teleporterliften Genie GTH 4013 SX är en rejäl maskin på över 10 ton utrustad med en 99-hästars dieselmotor av märket Perkins. Den är kategoriserad i det största maskinsegmentet i kategorin teleskoplastare, och klarar av att lyfta objekt upp till 4 000kg.

Genie GTH 4013 SX är speciellt framtagen för tyngre jobb som kräver en stor maskin med hög lyftkapacitet som konstruktion, renovering, planering eller återvinning. Med denna robusta maskin är det möjligt för operatören att flytta, lyfta och placera tunga föremål och andra laster utan att äventyra kraften.

Med hjälp av Genie GTH 4013 SX kan du att lyfta 3 000kg vid maxhöjd och 1 250kg vid maximal räckvidd. Maxhöjden med stödben är 12,99 meter och utan stödben 12,80 meter.

Med sin transporthöjd på 2,40 meter, sin transportbredd på 3,32 meter och sin transportlängd på 6,06 meter är transportering möjlig med de rätta medlen. Skall maskinen transporteras på arbetsplatsen går det enkelt till då operatören kan köra den från en plats till en annan med en toppfart på 30km/h.

Bekväm hytt med användarvänlighet

I hytten som du sitter bekvämt i finns en joystick med multifunktion som möjliggör samtidiga styrningar av bommens alla rörelser på ett intuitivt sätt. Hytten är utrustad med en bekväm justerbar förarstol, ställbar ratt och med värme/ventilation. Dessutom är den som alla andra Geniemaskiner enkel att serva på grund av dess utbytbara komponenter som sitter lättillgängligt för serviceteknikern.

Om du behöver en rejäl och stark maskin med en enkel manövrering på din arbetsplats som förenklar processen att bära, lyfta och placera ut tunga objekt är teleporterliften Genie GTH 4013 SX den du bör se över.

GTH 4013 SX hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

 

Andra sökte även efter